Skip to Content

Nyheter

18-03-01| Vi söker – Trafikledare/Säljare och Yrkesarbetare

Läs mer om tjänsten under lediga jobb.

18-02-16| Vi söker – Arbetsledare och Yrkesarbetare

Läs mer om tjänsterna under lediga jobb.

17-10-02| Höstdrive på Anläggningsjord!

Just nu säljer Transab sin fina anläggningsjord för 110:-/ton exkl. moms.
Erbjudandet gäller året ut.

Kontakta Per Segelryd på 036-35 10 07 (per.segelryd@transab.se) för att lägga beställning eller för att få mer information.

17-05-16| Årsredovisning 2016

Klicka här för att ladda ned Transabs årsredovisning för 2016.

17-03-08| Transab bjöd in till skridskoåkning i Kinnarps Arena!

Under helgen som var bjöd Transab in till en trevlig skridskoåkning i Kinnarps Arena. Anslutna åkerier, egen personal samt hockeyföreningarna HC Dalen, Nässjö HC och Eksjö HC samsades om isen som delades upp i två zoner – en för hockeyspelande och en för enbart skridskoåkande. Totalt var vi cirka 100 personer på skridskor och vi gästades dessutom av 5 st A-lagsspelare från HV71 som var med och spelade hockey med barnen samt skrev autografer.

Det var ett mycket lyckat arrangemang tycker vi!


Astrid Kjellberg blev den lyckliga vinnaren av en signerad matchtröja från HV71. Här poserar hon tillsammans med A-lagsspelaren Kevin Stenlund.

 
Fullt med rörelse på isen i Kinnarps Arena!

 

16-09-20| Reportage om Transab i tidningen Trailer

Tidningen Trailer har skrivit ett reportage om Transab och vår verksamhet – riktigt kul tycker vi!

Läs hela reportaget i Trailer:s senaste nummer (Nr 10 2016).

16-08-23| Dags att så gräsmattan inför hösten? Vi säljer matjord inklusive transport!

Augusti och september är en perfekt tid för att så din gräsmatta.
Transab säljer matjord (anläggningsjord) inklusive transport med kranbil utrustad med skopa. Vid behov kan vi även lösa leverans med storsäck.

Kontakta Pontus Eklöf (036-35 10 17) eller Henrik Josefsson (036-35 10 06) för aktuella priser och leverans.

16-06-23| Transab kör miljövänligt åt Returpack

Transab har tecknat ett nytt femårsavtal med Returpack främst i Jönköpings län. Uppdraget utförs av lastbilar tankade med HVO.

HVO är ett miljövänligt syntetdiesel framställt av växt- och djurfetter och är helt förnybart samtidigt som utsläppen är låga.

2W2A3470  OC1B4285

16-05-31| Transab gillar HV71

Transab och HV71 förlänger sitt mångåriga samarbete över kommande säsong. Ett samarbete med förhoppning om fler transporter av HV71-spelare på flaket på gröna lastbilar.

HV71 och Kinnarps Arena har i många år utgjort en mötesplats för Transab med våra kunder. En plats för planering och diskussioner i kombination med umgänge och spänning.

HV71 har ett stort stöd i den region där Transab är verksam och är en marknadsförare av regionen och bidragande till regionens tillväxt.

Vi tror och hoppas att satsningen på HV71 är en satsning på regionens framtid och en satsning på ett ännu närmare samarbete med våra kunder.

16-05-05| Transab engagerar sig i Mountainbike-EM i Huskvarna (5-8 maj)

Idag går Mountainbike-EM i Huskvarna av stapeln. Transab har bland annat varit med och preparerat anläggningen inför start.

Kom upp till IKHP och var med om en folkfest i Europaklass!

EM 4 MAJ 1

Transabs Fredric Ackeby (till höger) tillsammans med Erik Abrahamsson från Euro MTB.


EM 4 MAJ 5

EM 4 MAJ 6

 

16-04-13| Årsredovisning 2015

Nu kan ni ladda ner Transabs årsredovisning för 2015 här.

16-03-15| Transab bättrar på kunskapen genom beredskapsutbildning

Medarbetare på Transab har under dagen genomgått en beredskapsutbildning gällande bränder. Vi har bland annat fått lära oss hur man kan förebygga bränder och hur vi ska agera när det inträffar.

Det har varit en intressant och lärorik dag där vi varvat både teori och praktik. Transab tackar Anders Edborg på Räddningstjänsten för en mycket bra utbildning.

I bilden intill visar vår affärsområdeschef för Logistik, Anders Wittskog, hur man med hjälp av rätt kunskap och utrustning släcker bränder på nolltid!

 

16-02-24| Vi söker – Erfaren mättekniker

Transab är en komplett leverantör av alla typer av entreprenadtjänster. Vi har ett omfattande tekniskt kunnande inom sanering, rivning, industriplaner, grundläggning, vägbyggen och skötselentreprenader. För oss är de små entreprenaderna åt den mindre kunden lika självklara som de mer omfattande entreprenaderna åt kommuner och myndigheter eller det stora företaget.

Om tjänsten:
Affärsområdet Entreprenad behöver förstärka sin organisation med en mättekniker och vi söker därför dig med erfarenhet av mätningstekniska arbeten. Du kommer att utföra beräkningar och granska ritningar. Vi lägger vikt vid att du är van användare av GPS samt har kunskap att lägga in modeller i georog. Som mättekniker hos Transab kommer du att arbeta självständigt och i team med vår kalkylator och våra projektchefer i både mindre och större projekt.

Vi söker dig som är strukturerad och noggrann. Andra viktiga egenskaper är att du har god samarbetsförmåga och har social kompetens. Ett kvalitetsmedvetet tänk samt sinne för ordning och reda är högt prioriterat. Vidare är du förtroendeingivande, kreativ och ansvarstagande.

Placeringsort i Jönköping. Körkort för bil är ett krav.

Urval görs löpande. Välkommen med din ansökan!

niklas.andersson@transab.se alt.
Niklas Andersson, Transab, Box 3181, 550 03 Jönköping

Märk ansökan med ”Erfaren mättekniker”.

Vill du veta mer om tjänsten?
Ring Niklas Andersson på 036-35 10 01.

16-02-19| Förstärkning av trafikledningen på Bygg & anläggning

Vi förstärker Bygg & Anläggning genom att anställa Georg Ekholst (30år) som trafikledare med inriktning anläggningsbilar.

Georg började sin karriär som lastbils- och hjullastarförare hos Schakt & Transport i Växjö 2005. Han har jobbat som transportledare hos Ragnsells och kommer senast från en anställning i försvaret som specialistofficer inom maskinarbeten.

Georg börjar sin anställning på Transab den 21/3 med placering i Jönköping.

16-02-16| Transab gillar J-Södra

Transab och Jönköpings Södra IF förlänger sitt mångåriga samarbete över kommande säsong. Ett samarbete som startade i division två och nu alltså fortsätter i Allsvenskan.

Transab och J-Södra delar visionen om en växande region såväl i befolkningsmängd som i attraktivitet och det känns spännande att tillsammans fortsätta att verka för att den utvecklingen fortsätter.

Elit och bredd är förutsättningar för varandra. Fotbollen tar ett stort ansvar för unga tjejer och killars utveckling, den bidrar till att fostra framtidens ledare och främjar folkhälsan.

Vi tror och hoppas att satsningen på Jönköpings Södra är en satsning på Jönköpingsregionen på såväl kort som lång sikt.

Vi gillar det vi gör. Vi gillar J-Södra.

Nyare 2 / 7 Äldre