Storsäck för avfall

En storsäck är rätt avfallslösning för dig med lite mindre mängder avfall. Storsäcken finns i 1000 liter och finns alltid nära tillhands när du behöver bli av med ditt avfall.

Säcken för allt
Vår storsäck passar utmärkt när du känner att du inte behöver hyra en container för att bli av med avfallet. Den tar knappt någon plats samtidigt som den inte kostar något att hyra utan du köper den och använder den vid behov.

Denna säck passar vid många olika tillfällen. Trånga byggarbetsplatser, mindre avfallsvolymer, trädgårdsarbete, många avfallsplatser med mera. Välj själv när och hur många säckar du behöver. Säcken finns i storleken 1000 liter och hämtas med en lastbil utrustad med kran från den plats du önskar.

När det passar dig
Att ha en eller flera extra säckar till hands gör det enkelt när sorteringen ska börja. Du slipper framförhållning och kan starta sorteringen precis i den stund som det blir aktuellt.

Säcken är lämplig för alla. Även för dig som är privatperson. Den passar ypperligt om du gör renovering eller byggnation i hemmet, städar ditt garage eller gör om i trädgården. Storsäcken hjälper och underlättar både ditt arbete och din avfallshantering.

Från beställning till återvinning

  • Kontakta oss och köp storsäcken.
  • Ta fram säcken när det är dags att slänga avfallet.
  • Kontakta oss när du vill att vi ska hämta säcken.
  • En kranbil hämtar och transporterar säcken till en behandlingsanläggning.
  • Säcken töms. Material som är osorterat sorteras innan det går vidare till återvinning eller annan behandling.

Kom i kontakt med oss