Skip to Content

15-03-23

Lediga jobb: Transab söker trafikledare och projektsäljare

Lediga Jobb

Transabs framgång skapas av våra medarbetare!

Vi är måna om våra medarbetare och ser dem som vår viktigaste resurs! Transab är alltid på jakt efter fler duktiga medarbetare. Hos oss erbjuds du stora möjligheter till utveckling och varierande arbete tillsammans med trevliga arbetskamrater.
Just nu söker vi: Projektsäljare och Trafikledare.


 

Vi söker – Projektsäljare

Inom affärsområdet Bygg & anläggning erbjuder vi transport- och maskintjänster. Dagligen hanterar vi stora volymer som skall transporteras, schaktas eller lyftas. Resurserna utgörs av anläggningsbilar, grävmaskiner och mobilkranar. Våra kunder finns i större och mindre entreprenadbolag, kommuner, kommunala affärsverk med flera.

Om tjänsten:
Som Projektsäljare bevakar du regionens pågående och kommande bygg- och infrastrukturprojekt. Du ansvarar för att bevara befintliga kundkontakter samt skapa nya. Vidare kalkylerar du, förhandlar och till viss del leder maskin- och fordonsintensiva projekt.

Vi erbjuder ett fritt jobb med stöd av erfarna kollegor och möjlighet till personlig utveckling.

Vi söker dig som har arbetat några år, kanske med bakgrund som arbetsledare i bygg- och anläggningsbranschen eller som maskinförare och nu är redo för en ny utmaning. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande, nyfiken, ansvarstagande, noggrann och gillar att göra affärer. Stort kontaktnät, erfarenhet av branschen, kunskap om BAS P/U är meriterande.

Vi söker medarbetare för placering i Jönköping eller på Höglandet. Körkort för bil är ett krav.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

andreas.brantgarden@transab.se alt.
Andreas Brantgården, Transab, Box 3181, 550 03 Jönköping
Märk ansökan med ”Projektsäljare”.

Vill du veta mer om tjänsten?
Ring Andreas Brantgården 036-35 10 01 alt.
Ola Elmner 036-35 10 03


 

Vi söker – Trafikledare

Till företagets största affärsområde – Bygg & anläggning söker vi dig som vill driva och utveckla försäljning av transport- och maskintjänster till nya och befintliga kunder.

Om tjänsten:
Inom affärsområdet Bygg & anläggning erbjuder vi transport- och maskintjänster. Dagligen hanterar vi stora volymer som skall transporteras, schaktas eller lyftas. Resurserna utgörs av anläggningsbilar, maskintrailers, grävmaskiner och mobilkranar. Våra kunder finns i större och mindre entreprenadbolag, kommuner, kommunala affärsverk med flera.

Som Trafikledare/Säljare ansvarar du för att sälja in företagets tjänster, trafikleda och säkerställa att våra kunder får beställda resurser till rätt plats vid rätt tid. Till din hjälp har du moderna trafikledningssystem samt hjälpsamma och erfarna kollegor.

Vi söker dig som trivs i en miljö med högt tempo, är ansvarstagande och noggrann. Du skall vara orädd, nyfiken, utåtriktad och gilla att göra affärer. Stort kontaktnät och erfarenhet av transport- eller entreprenadmaskintjänster är meriterande. En stor del av arbetet sker ute på arbetsfältet, där vårt uppdrag är att skapa ett mervärde för våra kunder.

Placeringsort i Jönköping eller på Höglandet. Körkort för bil är ett krav.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

andreas.brantgarden@transab.se alt.
Andreas Brantgården, Transab, Box 3181, 550 03 Jönköping
Märk ansökan med ”Trafikledare”.

Vill du veta mer om tjänsten?
Ring Andreas Brantgården 036-35 10 01 alt.
Ola Elmner 036-35 10 03