Skip to Content

transab_splash_lediga-jobb_april15_2

Lediga Jobb

Transabs framgång skapas av våra medarbetare!

Vi är måna om våra medarbetare och ser dem som vår viktigaste resurs! Transab är alltid på jakt efter fler duktiga medarbetare. Hos oss erbjuds du stora möjligheter till utveckling och varierande arbete tillsammans med trevliga arbetskamrater.
Just nu söker vi: Projektchef


 

Vi söker – Projektchef

Transab är inom affärsområdet Entreprenad en komplett leverantör av alla typer av entreprenadtjänster. Vi har ett omfattande tekniskt kunnande inom sanering, rivning, industriplaner, grundläggning, vägbyggen och skötselentreprenader. För oss är de små entreprenaderna åt den lilla individen lika självklara som de omfattande entreprenaderna åt kommuner och myndigheter eller det stora företaget.

Om Tjänsten:
Affärsområdet Entreprenad behöver förstärka sin organisation med en Projektchef till Småländska höglandet. Vi söker dig med erfarenhet av ledande befattningar inom mark- och anläggningsbranschen.

Som projektchef ansvarar du för affärsområdets fortsatta utveckling. Affärsmässiga egenskaper är en förutsättning för att lyckas i rollen. Ett kvalitetsmedvetet tänk samt sinne för ordning och reda är högt prioriterat. Du har ekonomiskt ansvar för affärsområdet och därmed ett synsätt att projekten genomförs med högsta möjliga produktivitet. Till din hjälp har du mellan tre till sex projekt- och arbetsledare. Du arbetar även i tätt samarbete med kalkylator och verksamhetscontroller.

Du är en inspirerande chef som har ett intresse av att utveckla medarbetarna. Vidare har du hög social kompetens, är förtroendeingivande, kreativ, ansvarstagande, noggrann och gillar att göra affärer. Stort kontaktnät, erfarenhet av ledande befattningar inom mark- och anläggningsbranschen, kunskap om BAS P/U är meriterande. Körkort för bil är ett krav.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

fredrik.wanehed@transab.se alt.
Fredrik Wånehed, Transab, Box 3181, 550 03 Jönköping
Märk ansökan med ”Projektchef”.

Vill du veta mer om tjänsten?
Ring Fredrik Wånehed på 036-35 10 20


Korta fakta:

  • Transab startades för över 40 år sedan och är dag en komplett partner inom transport- och entreprenadtjänster.
  • Vi har kontor i Jönköping, Nässjö, Eksjö och Vetlanda men verkar över hela södra Sverige.
  • Transab består av fyra affärsområden: Logistik, Bygg & Anläggning, Entreprenad samt Återvinning.
  • Transabgruppen omsätter ca 500 mkr och har idag ca 120 anställda.