Skip to Content

Lediga Jobb

Transabs framgång skapas av våra medarbetare!

Vi är måna om våra medarbetare och ser dem som vår viktigaste resurs! Transab är alltid på jakt efter fler duktiga medarbetare. Hos oss erbjuds du stora möjligheter till utveckling och varierande arbete tillsammans med trevliga arbetskamrater.
Just nu söker vi: Produktionschef


 

Vi söker – Produktionschef

Transab är inom affärsområdet Entreprenad en komplett leverantör av alla typer av entreprenadtjänster. Vi har ett omfattande tekniskt kunnande inom sanering, rivning, industriplaner, grundläggning, vägbyggen och skötselentreprenader. För oss är de små entreprenaderna åt den lilla individen lika självklara som de omfattande entreprenaderna åt kommuner och myndigheter eller det stora företaget.

Om Tjänsten:
Affärsområdet Entreprenad behöver förstärka sin organisation med en erfaren Produktionschef till Jönköping och/eller Småländska höglandet. Vi söker dig med erfarenhet av ledande befattningar inom mark- och anläggningsbranschen.

Som produktionschef har du det yttersta ansvaret för att dina projekt planeras, drivs och färdigställs enligt fastställda tidplaner och med en hög kvalité. Vidare ansvarar du för att projekten har en säker arbetsmiljö och att samtliga lagkrav och kundönskemål uppfylls. Tillsammans med erfarna arbetsledare och yrkesarbetare utförs både stora och små projekt med stöd från projektchef, kalkylator och verksamhetscontroller. Kundkontakter, inköpsarbete, kalkyl och uppföljning är en del av din vardag. Då projektens storlek varierar krävs det att du kan hantera flera projekt samtidigt. Affärsmässiga egenskaper är en förutsättning för att lyckas i rollen. Ett sinne för ordning och reda är högt prioriterat.

Du är en inspirerande chef som har ett intresse av att utveckla medarbetarna. Vidare har du hög social kompetens, har lätt för att skapa och upprätthålla långsiktiga kundrelationer, är förtroendeingivande, kreativ, ansvarstagande, noggrann och gillar att göra affärer. Stort kontaktnät, erfarenhet av ledande befattningar inom mark- och anläggningsbranschen, kunskap om BAS P/U är meriterande. Körkort för bil är ett krav.

Vi erbjuder dig en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett stabilt företag med högt tempo!

Våra kärnvärden är: Vi gillar det vi gör – Engagemang- Partner – Nära

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!

 

andreas.brantgarden@transab.se alt.
Andreas Brantgården, Transab, Box 3181, 550 03 Jönköping
Märk ansökan med ”Produktionschef”.

Vill du veta mer om tjänsten? Tala med:
Martin Flink – Projektchef, martin.flink@transab.se , 0380-55 68 80

Andreas Brantgården – Affärsområdeschef, andreas.brantgarden@transab.se , 036-35 10 01


Korta fakta:

  • Transab startades för över 40 år sedan och är dag en komplett partner inom transport- och entreprenadtjänster.
  • Vi har kontor i Jönköping, Nässjö, Eksjö och Vetlanda men verkar över hela södra Sverige.
  • Transab består av fyra affärsområden: Logistik, Bygg & Anläggning, Entreprenad samt Återvinning.
  • Transabgruppen omsätter ca 500 mkr och har idag ca 120 anställda.