Skip to Content

Lediga Jobb

Transabs framgång skapas av våra medarbetare!

Vi är måna om våra medarbetare och ser dem som vår viktigaste resurs! Transab är alltid på jakt efter fler duktiga medarbetare. Hos oss erbjuds du stora möjligheter till utveckling och varierande arbete tillsammans med trevliga arbetskamrater.

Just nu söker vi:

  • Arbetschef

Vi söker – Arbetschef

Transab är en komplett leverantör av alla typer av entreprenadtjänster. Vi har ett omfattande tekniskt kunnande inom markarbeten som industriplaner, grundläggning, vägbyggen, sanering, rivning och skötselentreprenader. För oss är de mindre entreprenaderna lika självklara som de mer omfattande åt byggföretag och offentlig sektor.

Om tjänsten:
Affärsområdet Entreprenad behöver förstärka sin organisation med en arbetschef. Affärsmässiga egenskaper är en förutsättning för att lyckas i rollen. Ett kvalitetsmedvetet tänk samt sinne för ordning och reda är högt prioriterat. Du har ekonomiskt ansvar för affärsområdet och därmed ett synsätt att projekten genomförs med högsta möjliga produktivitet. Som arbetschef ansvarar du för affärsområdets fortsatta utveckling. I din organisation finns kalkylator, verksamhetscontroller, projektledare, arbetsledare, yrkesarbetare och mättekniker.

Du är en inspirerande chef som har ett intresse av att utveckla medarbetarna. Vidare har du hög social kompetens, är förtroendeingivande, kreativ, ansvarstagande, noggrann och gillar att göra affärer. Vi ser gärna att du har ett stort kontaktnät samt erfarenhet av ledande befattning inom bygg- och anläggningsbranschen.

Skicka din ansökan senast 26/5 till:
niklas.andersson@transab.se alt.
Niklas Andersson, Transab, Box 3181, 550 03 Jönköping

Märk ansökan med ”Arbetschef”.

Vill du veta mer om tjänsten?
Ring Niklas Andersson på 036-35 10 01

Korta fakta:

  • Transab startades för ca 50 år sedan och är idag en komplett partner inom transport- och entreprenadtjänster.
  • Vi har kontor i Jönköping, Nässjö, Eksjö och Vetlanda men verkar över hela södra Sverige.
  • Transab består av tre affärsområden: Logistik, Bygg & Anläggning och Entreprenad.
  • Transabgruppen omsätter ca 500 mkr och har idag drygt 100 anställda.
  • Dessutom ingår dotterbolaget Nässjö Kombiterminal AB.