Skip to Content

Lediga Jobb

Transabs framgång skapas av våra medarbetare!

Vi är måna om våra medarbetare och ser dem som vår viktigaste resurs! Transab är alltid på jakt efter fler duktiga medarbetare. Hos oss erbjuds du stora möjligheter till utveckling och varierande arbete tillsammans med trevliga arbetskamrater.

Just nu söker vi:

Trafikledare/Säljare – Anläggningstransporter


 

Vi söker: Trafikledare/Säljare – Anläggningstransporter

Till företagets största affärsområde, Bygg & anläggning, söker vi dig med god lokalkännedom och stort kontaktnät som vill arbeta med trafikledning och försäljning av anläggningstransporter till nya och befintliga kunder i Jönköping och på Småländska höglandet.

Om tjänsten:
Inom affärsområdet Bygg & anläggning erbjuder vi anläggningstransporter och maskintjänster. Transab hanterar dagligen volymer som skall transporteras, schaktas eller lyftas. Resurserna utgörs av anläggningsbilar, kranbilar, maskintrailers, specialtransporter, grävmaskiner och mobilkranar. Våra kunder är främst större och mindre entreprenadbolag, kommuner och kommunala affärsverk.

Som Trafikledare/Säljare för anläggningstransporter ansvarar du för att sälja in företagets fordon samt trafikleda och säkerställa att våra kunder får beställda resurser till rätt plats vid rätt tid. Till din hjälp har du moderna trafikledningssystem samt hjälpsamma och erfarna kollegor.

Vi söker dig som trivs i en miljö med högt tempo och som är ansvarstagande och noggrann som person. Du skall vara orädd, nyfiken, utåtriktad och gilla att göra affärer. Du har även en bakgrund inom anläggnings- eller byggbranschen och det är meriterande om Du har god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. En del av arbetet sker ute på arbetsfältet, där vårt uppdrag är att skapa mervärden för våra kunder.

Placeringsort i Jönköping. Körkort för bil är ett krav.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan senast 26/2!

niklas.andersson@transab.se alt.
Niklas Andersson, Transab, Box 3181, 550 03 Jönköping
Märk ansökan med ”Trafikledare/Säljare – Anläggningstransporter”.

Vill du veta mer om tjänsten?
Ring Niklas Andersson 036-35 10 01 alt.
Pontus Eklöf 036-35 10 17

Korta fakta:

  • Transab startades för över 40 år sedan och är dag en komplett partner inom transport- och entreprenadtjänster.
  • Vi har kontor i Jönköping, Nässjö, Eksjö och Vetlanda men verkar över hela södra Sverige.
  • Transab består av fyra affärsområden: Logistik, Bygg & Anläggning, Entreprenad samt Återvinning.
  • Transabgruppen omsätter ca 500 mkr och har idag ca 120 anställda.