Skip to Content

Lediga Jobb

Transabs framgång skapas av våra medarbetare!

Vi är måna om våra medarbetare och ser dem som vår viktigaste resurs! Transab är alltid intresserade av duktiga medarbetare. Hos oss erbjuds du stora möjligheter till utveckling och varierande arbete tillsammans med trevliga arbetskamrater.

Just nu söker vi:
Trafikledare – MaskintjänsterTransab söker dig med god lokalkännedom och ett stort kontaktnät som vill arbeta med trafikledning och försäljning av maskintjänster till nya och befintliga kunder i Jönköping och på Småländska höglandet.

Om tjänsten:
Transab erbjuder anläggningstransporter och maskintjänster. Vi hanterar dagligen volymer som skall transporteras, schaktas eller lyftas. Resurserna utgörs av anläggningsbilar, kranbilar, maskintrailers, specialtransporter, grävmaskiner och mobilkranar. Våra kunder är främst större och mindre entreprenadbolag, kommuner och kommunala affärsverk.

Som Trafikledare ansvarar du för att sälja in företagets tjänster, trafikleda och säkerställa att våra kunder får beställda resurser till rätt plats vid rätt tid. Till din hjälp har du moderna trafikledningssystem samt hjälpsamma och erfarna kollegor.

Vi söker dig som trivs i en miljö med högt tempo, är ansvarstagande och noggrann som person. Du skall vara orädd, nyfiken, utåtriktad och gilla att göra affärer. Du har även en bakgrund inom anläggnings- eller byggbranschen. Det är meriterande om Du tidigare arbetat i branschen, har god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. En del av arbetet sker ute på arbetsfältet, där vårt uppdrag är att skapa mervärden för våra kunder.

Placeringsort i Jönköping. Körkort för bil är ett krav.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Vill du veta mer om tjänsten?
Pontus Eklöf 036-35 10 05 alt.
Henrik Josefsson 036-35 10 06

Välkommen med din ansökan!
pontus.eklof@transab.se alt.
Pontus Eklöf, Transab, Box 3181, 550 03 Jönköping
Märk ansökan med ”Trafikledare – Maskintjänster”.

 

Korta fakta:

  • Transab startades för ca 50 år sedan och är idag en komplett partner inom transport- och entreprenadtjänster.
  • Vi har kontor i Jönköping, Nässjö, Eksjö och Vetlanda men verkar över hela södra Sverige.
  • Transab består av tre affärsområden: Logistik, Bygg & Anläggning och Entreprenad.
  • Transabgruppen omsätter ca 500 mkr och har idag drygt 100 anställda.
  • Dessutom ingår dotterbolaget Nässjö Kombiterminal AB.